Dostava

1. Besplatna dostava

Dostava za sve narudžbe iznad 135,00 eura kupljene u Pikaj.hr internetskoj trgovini je besplatna za područje cijele Hrvatske. Trošak dostave za narudžbe manje od 135,00 eura određen je prema artiklu te je cijena vidljiva nakon unošenja podataka za dostavu prije završavanja kupovine. 

Proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi bit će isporučeni Kupcu u roku od jednog(1) do pet(5) radnih dana, (osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije). Pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene  do 12h od ponedjeljka do petka, računajući od dana uplate. 

U razdoblju trajanja akcije Black Friday moguće je očekivati produljeno trajanje vremena dostave. 

VAŽNA NAPOMENA: Za vrijeme trajanja izvanredne situacija u vrijeme Covida-19 (korona virusa) dostava stiže najčešće u unutar 5 radnih dana. 

Ako želite dogovoriti odgovarajući termin dostave, molimo vas da to napišete pod NAPOMENA kako bi mogli vašu želju mogli prenijeti dostavnoj službi. 

2. Cijenik dostave za narudžbe do 135,00 EUR

0 kg – 2 kg – 4,50 EUR sa PDV-om

2 kg – 5 kg – 5,00 EUR sa PDV-om

5 kg – 10 kg – 5,20 EUR sa PDV-om

15 kg – 20 kg – 6,20 EUR sa PDV-om

20 kg – 25 kg – 7,10 EUR sa PDV-om

25 kg – 31kg – 7,60 EUR sa PDV-om

Dostava na otoke koji nisu povezani mostom:

0 kg – 2 kg – 11,00 EUR sa PDV-om

2 kg – 5 kg – 11,20 HRK sa PDV-om

5 kg – 10 kg – 11,70 EUR sa PDV-om

15 kg – 20 kg – 12,00 EUR sa PDV-om

20 kg – 25 kg – 13,20 EUR sa PDV-om

25 kg – 31kg – 14,50 EUR sa PDV-om

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem obračunavamo dodatnih 1,10 EUR ( uključen PDV)  na iznos dostave

Napomena: Provjerite težinu pojedinog proizvoda klikom na dodatne informacije kod pojedinog proizvoda. Ukoliko se u narudžbi nalazi više proizvoda, tada se težine zbrajaju, te ukupna težina se računa kao završna težina narudžbe te prema tome se računa trošak dostave prema gore važećem cjeniku.

3. Proces dostave

Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe.

Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Proizvodi bit će zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. 

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Prodavatelj račun šalje Kupcu putem e-mail koji je naveden prilikom narudžbe ili putem kurirske službe ukoliko je Kupac zatražio

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Cijene dostave istaknute su na „Pikaj.hr” i u njima je sadržan pripadajući PDV.

Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva obavijest na navedeni e-mail o statusu pošiljke.